- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Høst - Visninger
- 2683
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 26, 2012
- 1 kg
- Græskar
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Kartofler
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 5 dl
- Bouillon, grønsags
- 1 1/2 dl
- Kokosmælk
- 1 tsk.
- Muskatnød, revet
- 1 tbsp.
- Karry, pulver
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tsk.
- Finthakket citrongræs
- 1 knsp.
- Salt og peber
Skræl græskeren og fjern kernerne. Skær den i terninger og steg dem på en tør pande indtil de er lidt bune. Kom græskeren i en gryde.
Kartoflen og gulerødder skrælles og skæres i terninger, løg hakkes og det hele svitses i olie (kan bruges lidt smør til) Bagefter kommes det i gryden. Hæld bouillonen i og kog suppen i 20 min.
Tilsæt kokosmælk, karry, muskatnød, citrongræs. Chilifrugten flækkes, kernerne fjernes og efter den er finhakket tilsættes den i suppen. Smag til med salt og peber.
Det hele koges videre i ca 5-7 min og blendes til sidst i en kort tid (ikke nødvendigt).
Serveres med croutons eller frisk baguette.
Velbekommen
Jeg havde nok forventet noget
Mange tak for din kommentar.
Mange tak. Ser godt ud og