Græske fyldte peberfrugter

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 3 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Høst
Natmad
Visninger
19690
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Sukker (melis)
1 tsk.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
1 dl
Olivenolie
1 tsk.
Basilikum, tørret
2 stk
Hakkede tomater, konserves
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 tsk.
Oregano, tørret
8 stk
Peberfrugt, grøn
1 tsk.
Spidskommen, stødt
1 bdt.
Persille, frisk
2 tbsp.
Vand
50 g
Feta, 40+
1 tsk.
Salt, groft
2 knsp.
Peber, friskkværnet
2 stk
Hvidløg, fed
500 g
Oksekød, hakket, råt
Græske fyldte peberfrugter

En let ovnret med meget smag. Peberfrugterne kan fyldes med lammefars el. blandet okse/svinefars. Tilberedes i ovn, på en bund af tomatsovs.

Kom hakkede tomater i et ildfast fad, og tilsæt revet hvidløg og krydderier, også lidt sukker. Bland med en god sjat olivenolie.

Rør en fars med de nævnte krydderier, revet løg og hvidløg. Farsen kan også tilsættes lidt smuldret feta ost (efter smag) og friskhakket persille. Klargør peberfrugter skær toppen af og gem. Skær forsigtigt et tyndt stykke af bunden så de kan stå op. Fjern indmaden på peberne, og fyld op med farsen. Stil dem ovenpå tomatsovsen og læg toppene på som et låg. Dryp over med olivenolie.

Tilberedes i en forvarmet ovn næstnederste rille ved 200 grader i ca. 50 minutter. Hæld over med tomatsovsen et par gange undervejs.

Server peberfrugterne med bulgur med majs, tomatsovsen og en klat cremefraiche.

Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?