- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Høst
Natmad - Visninger
- 19690
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 22, 2011
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 dl
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Basilikum, tørret
- 2 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 8 stk
- Peberfrugt, grøn
- 1 tsk.
- Spidskommen, stødt
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 2 tbsp.
- Vand
- 50 g
- Feta, 40+
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 500 g
- Oksekød, hakket, råt
En let ovnret med meget smag. Peberfrugterne kan fyldes med lammefars el. blandet okse/svinefars. Tilberedes i ovn, på en bund af tomatsovs.
Kom hakkede tomater i et ildfast fad, og tilsæt revet hvidløg og krydderier, også lidt sukker. Bland med en god sjat olivenolie.
Rør en fars med de nævnte krydderier, revet løg og hvidløg. Farsen kan også tilsættes lidt smuldret feta ost (efter smag) og friskhakket persille. Klargør peberfrugter skær toppen af og gem. Skær forsigtigt et tyndt stykke af bunden så de kan stå op. Fjern indmaden på peberne, og fyld op med farsen. Stil dem ovenpå tomatsovsen og læg toppene på som et låg. Dryp over med olivenolie.
Tilberedes i en forvarmet ovn næstnederste rille ved 200 grader i ca. 50 minutter. Hæld over med tomatsovsen et par gange undervejs.
Server peberfrugterne med bulgur med majs, tomatsovsen og en klat cremefraiche.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.