Grahamsflutes med blå birkes

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Bagværk
Madpakke
Morgenmad / Brunch
Visninger
2125
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Bagegær
2 dl
Youghurt
Grahamsflutes med blå birkes

Grahamsflutes m/ blå birkes:
Opløs gær i lunkent vand, tilsæt salt, youghurt, olie og honning, 1 tsk. blå birkes og evt. solsikkekerner (efter behag). Tilsæt grahamsmel og rør grundigt. Tilsæt hvedemelet og ælt dejen til den er glat og smidig. Stil til hævning under et viskestykke i 45 minutter. Slå dejen ned, og ælt den igennem. del dejen i tre stykker og tril til pølser. Læg på en bageplade med bagepapir, dæk til og efterhæv i 15 minutter. Lav skrå snit  i brødene og pensl med vand. Drys et el. to af brødene med blå birkes, og det sidste med lidt grahamsmel. Bages i forvarmet ovn næstnederste rille, ved 225 grader i ca. 25-30 minutter.
Dejen (uden birkes) kan også bruges  til boller, pizza og formbrød.




Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?