- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Bagværk
Madpakke
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 2125
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 23, 2011
Grahamsflutes m/ blå birkes:
Opløs gær i lunkent vand, tilsæt salt, youghurt, olie og honning, 1 tsk. blå birkes og evt. solsikkekerner (efter behag). Tilsæt grahamsmel og rør grundigt. Tilsæt hvedemelet og ælt dejen til den er glat og smidig. Stil til hævning under et viskestykke i 45 minutter. Slå dejen ned, og ælt den igennem. del dejen i tre stykker og tril til pølser. Læg på en bageplade med bagepapir, dæk til og efterhæv i 15 minutter. Lav skrå snit i brødene og pensl med vand. Drys et el. to af brødene med blå birkes, og det sidste med lidt grahamsmel. Bages i forvarmet ovn næstnederste rille, ved 225 grader i ca. 25-30 minutter.
Dejen (uden birkes) kan også bruges til boller, pizza og formbrød.