- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 270 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3077
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 21, 2010
- 2 dl
- Sukker (melis)
- 1/2 l
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
- 2 tsk.
- Vaniljesukker
- 1 stk
- Granatæble, punisk æble
Æggeblommerne piskes godt med sukker og vanilje.
Fløden piskes næsten stiv. (Piskes den for stiv resulterer det i iskrystaller)
Æggemassen foldes sammen med flødeskummet… og til sidst vendes granatæblerne i.
Granatæble-isen stilles på frost i minimum 6 timer før servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.