- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Påske - Visninger
- 2438
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 12, 2011
- 150 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 tsk.
- Citronskal, rå
- 3 dl
- letmælk
- 3 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 knsp.
- Muskatnød, revet
- 2 stk
- Æg
- 200 g
- Spinat, helbladet, frossen
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 3 knsp.
- Salt, groft
- 3 dl
- Hvedemel
- 1 bdt.
- Rucolasalat
- 50 g
- Valnødder
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 100 g
- Vindruer, uden kerner
Pandekager m/ spinatfyld: Pisk æg, og lidt salt. Tilsæt lidt revet citronskal fra en vasket, økologisk citron, undgå det hvide på citronen, det giver en bitter smag (1 tsk.) citronsaft, rapsolie, og mælk. Bland mel i og pisk grundigt . Lad dejen hvile 5-10 minutter. Varm en pande op med rapsolie og steg pandekagerne i ca. 2 minutter på hver side.
Tø spinaten op i en gryde med lidt vand og en smørklat. Kom revet muskat og lidt salt og peber i, og lidt citronsaft. Dampes i ca. 10 minutter under låg. Smag spinaten til. Tænd ovnen på 225 grader, kom spinaten, presset lidt fri for væde, på pandekagerne, rul dem og lægges på stribe, i et ildfast fad. Drysses med rigeligt revet ost (mild, 30% el. 45%) Gril pandekagerne i ca 10-12 minutter, hold øje med de ikke bliver for mørke.
Druesalat: Skyl og halver de stenfri druer, plejer at bruge både grønne og blå druer, ser flot ud. Skyl rucola-salaten grundigt og afdryp. Læg salaten i et pænt fad, drys druerne over, sammen med hakkede valnøddekerner. Salaten dryppes over med en god olivenolie og citronsaft.
Halver pandekagerne på skrå og portionsanret med druesalaten.
Min egen favorit vegetar-ret, kan jeg kun anbefale. Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.