- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Høst - Visninger
- 6143
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 18, 2011
- 10 stk
- Kartofler
- 2 stk
- Salatløg
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 bdt.
- Hakkede krydderurter, Purløg, persille, basilikum, brøndkarse
- 2 ml
- Smør, saltet
- 4 stk
- Tomat
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 300 g
- Sej, filet, rå
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 6 stk
- Gulerødder, små
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 knsp.
- Muskatnød, revet
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 4 dl
- Fløde 26%
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 20 g
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 ml
- Rasp
Gratineret fiskefad m/ blandet grønt & urter
En god og meget nem ovnret, med gratineret fisk på grøntsags-bund med krydderurter.
Klargør grøntsager, små forkogte kartofler, løg og hvidløg, alt skåret i grove stykker, og kom i et ildfast fad. Tilsæt blandede krydderurter, salt og peber, lidt rapsolie og citronsaft. Man kan bruge ens favorit grøntsager.
Kog piskefløde ind, og smag til med citron, revet muskat, salt og peber. Tag gryden af varmen og vend lidt revet ost i (gem lidt revet ost til topping).
Kom fiskefilet stykker (lys-sej, torsk el. hellefisk) ovenpå grøntsags-blandingen, og hæld flødesovsen over. Drys over med rasp, revet ost, hakket persille og smørklatter.
Tilberedes i en forvarmet ovn ved. 200 grader, midterste rille i ca. 30-35 minutter.
Server retten med grovflutes.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.