Gratineret fiskefad m/ blandet grønt & urter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Høst
Visninger
6143
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
10 stk
Kartofler
2 stk
Salatløg
2 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 bdt.
Hakkede krydderurter, Purløg, persille, basilikum, brøndkarse
2 ml
Smør, saltet
4 stk
Tomat
50 g
Smelteost, revet ost 30+
300 g
Sej, filet, rå
1 stk
Citron - gerne økologisk
6 stk
Gulerødder, små
2 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Salt og peber
50 g
Smelteost, revet ost 30+
2 knsp.
Muskatnød, revet
1 stk
Citron - gerne økologisk
4 dl
Fløde 26%
1 bdt.
Persille, frisk
20 g
Smør, saltet
1 tsk.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
2 ml
Rasp
Gratineret fiskefad m/ blandet grønt & urter

Gratineret fiskefad m/ blandet grønt & urter

En god og meget nem ovnret, med gratineret fisk på grøntsags-bund med krydderurter.

Klargør grøntsager, små forkogte kartofler, løg og hvidløg, alt skåret i grove stykker, og kom i et ildfast fad. Tilsæt blandede krydderurter, salt og peber, lidt rapsolie og citronsaft. Man kan bruge ens favorit grøntsager.

Kog piskefløde ind, og smag til med citron, revet muskat, salt og peber. Tag gryden af varmen og vend lidt revet ost i (gem lidt revet ost til topping).

Kom fiskefilet stykker (lys-sej, torsk el. hellefisk) ovenpå grøntsags-blandingen, og hæld flødesovsen over. Drys over med rasp, revet ost, hakket persille og smørklatter.

Tilberedes i en forvarmet ovn ved. 200 grader, midterste rille i ca. 30-35 minutter.

Server retten med grovflutes.

Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?