- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2611
- Pris pr. Portion
- 20.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 20, 2012
Nemt fiskefad i ovn på en bund af ris m. porrer, bl. rodfrugter og tomater:
Brugte en rest kogte ris fra dagen før, ellers koges en ny portion efter anvisning på posen. Bland kogte ris med en dåse hakkede tomater, 1-2 hakkede porrer, et finthakke løg, et par hakkede hvidløgsfed og hæld blandingen i et ildfast fad, sammen med en lille portion blandede rodfrugter el grøntsager skåret i små tern (havde en rest fra frost). Krydr med en tsk salt og sukker og kom et par laurbærblade ved. Kom frosne fiskefileter ovenpå risblandingen, f.eks. alaska pollack (fandt dem meget billige på tilbud) ellers anvendes sejfilet, kan købes i blokke også på frost).
Dryp citron saft og lidt olivenolie over fisken og krydr med chiliflager (kan udelades).
Man kan f.eks. også vælge at drysse fiskestykkerne med lidt rasp, blandet med lidt revet hvidløg og chiliflager, og fordele et par smørklatter ovenpå (kan også udelades hvis man ønsker en fedtfattig udgave).
Stil fadet i en forvarmet ovn midterste rille ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Server med hjemmebagte grovflutes og evt. hvidløgsdressing ved siden.
Priser for retten:
Alaska pollack 30,-
Porrer 10,-
Bl, grøntsager, frost 10 ,-
1 dåse hakkede tomater 5 ,-
Løse ris i poser kan købes for 5 ,-
Velbekomme!
opskrift på trifli med frugt