Gratineret fiskeret m/ ris og grønt

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2611
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Gratineret fiskeret m/ ris og grønt

Nemt fiskefad i ovn på en bund af  ris m. porrer, bl. rodfrugter og tomater:
Brugte en rest kogte ris fra dagen før, ellers koges en ny portion efter anvisning på posen. Bland kogte ris med en dåse hakkede tomater, 1-2 hakkede porrer, et finthakke løg, et par hakkede hvidløgsfed og hæld blandingen i et ildfast fad, sammen med en lille portion blandede rodfrugter el grøntsager skåret i små tern (havde en  rest fra frost). Krydr med en tsk salt og sukker og kom et par laurbærblade ved. Kom frosne fiskefileter ovenpå risblandingen, f.eks. alaska pollack (fandt dem meget billige på tilbud) ellers anvendes  sejfilet, kan købes i blokke også på frost). 
Dryp citron saft og lidt olivenolie over fisken og krydr med chiliflager (kan udelades).
Man kan f.eks. også vælge at drysse fiskestykkerne  med lidt rasp, blandet med lidt revet hvidløg og chiliflager, og fordele et par smørklatter ovenpå (kan også udelades hvis man ønsker en fedtfattig udgave).
Stil fadet i en forvarmet ovn midterste rille ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Server med hjemmebagte grovflutes og evt. hvidløgsdressing ved siden.
Priser for retten:
Alaska pollack 30,-
Porrer 10,-
Bl, grøntsager, frost 10 ,-
1 dåse hakkede tomater 5 ,-
Løse ris i poser kan købes for 5 ,-
Velbekomme!


En kommentar

  1. Anonym sagde på februar 23, 2012

    opskrift på trifli med frugt

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?