Greenkeeperens Mørbradbøffer

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4659
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 dl
Hvidvinseddike
2 stk
porrer
2 cl
Sherry
4 stk
Hvidløg, fed
2 tbsp.
Maizena til jævning
1 dl
Tomatketchup
3/4 dl
Flydende honning
700 g
Svinemørbrad, afpudset
1 stk
Tabasco ca. 2 stænk
1/2 tsk.
Timian, tørret
4 dl
Bouillon, grønsags
100 g
Grønne ærter - friske eller dybfrost
2 tsk.
Salt, groft
2 stk
Gulerod/gulerødder
600 g
Kartofler

Del 1
1 svinemørbrad ca. 600-700 gr – 2 porer i skiver –  4 fed hvidløg 1dl tomatketchup- 3/4dl  flydende honning – 1/2 dl hvidvinseddike – 1-2 stænk tabasco – 1/2 tsk tørret timian – 2 cl sherry (kan undlades) 4 dl grøntsagsbouillon – lys maizena til jævning.
Puds mørbraden af og del den i 8 små bøffer. Bank bøfferne flade og brun dem på begge sidder i olie eller smør i en passende gryde.  Tilsæt herefter porre, hvidløg og svits det ca 3 min. Ketchup, honning, tabasco og de tørrede krydderurter tilsættes sammen med bouillon og sherry. Det hele simre ca 12 til 15 min under svag varme. Til sidst smages til med salt og peber og det jævnes evt.
Del 2 – Tilbehør:
600 gr kartofler – 2 gulerødder halveret og i skiver – 100 gr ærter – salt, peber og paprika.
Kartofler skrældes og skæres i tern, svits dem i olie på en pande sammen med gulerødder, lidt salt og peber. Lad dem små simre ved svag varme(eller sæt dem i ovnen til de er møre). Lige inden servering tilsættes ærter og lidt papika  tilpynt.
God appetit


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på september 28, 2010

    Jeg spiller ikke golf, men

    Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?