Grill-bøffer m/ frisk rosmarin & stegt svampe-ragout

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Serveringer
4 personer
Visninger
4152
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Havsalt
1 tbsp.
Smør, saltet
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 tbsp.
Olivenolie
1 tbsp.
Citronsaft
200 g
Markchampignons
2 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 bdt.
Persille, frisk
1 bdt.
Persille, frisk
2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Olivenolie
10 stk
Cherry tomater
2 stk
Hvidløg, fed
1 bdt.
Rosmarin, kviste

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?