- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 4152
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 29, 2011
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 200 g
- Markchampignons
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 10 stk
- Cherry tomater
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Rosmarin, kviste