Grill-bøffer m/ frisk rosmarin & stegt svampe-ragout

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
3663
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Grill-bøffer m/ frisk rosmarin & stegt svampe-ragout

En dejlig sommer-symfoni, til en grill-aften: (kan også tilberedes på panden.)
Svampe-ragout: Rens markchampignons grundigt og skær i kvarte, svits af sammen med hakket løg og hvidløg, i en blanding af smør og olivenolie. Tilsæt citronsaft, friskhakket persille og smag til med havsalt og peber fra kværn. Lad svampene stege godt ind til de er godt mørke.
Store grillbøffer af hakket okse/svinekød: Ælt en fars med frishakket rosmarin, persille og hakket løg/hvidløg. Krydr med salt og peber. Form farsen til store flade bøffer. Grilles (skal være gennemstegte, men resultatet giver en saftigere bøf når man bruger blandet kød, penslet med lidt olie.
Ved pandestegning vendes bøfferne i rugmel, krydret med rosmarin, persille, salt og peber, og steges ca. 7-8 minutter på hver side, i smør og olivenolie.
Ved servering kommes de stegte svampe ovenpå bøfferne, og serveres med cherrytomater, en god tzatziki og tæskede salt-kartofler. Se min opskrift på tæskede salt-kartofler: https:/taeskede-salt-kartofler-4690/ 
Velbekomme!
 



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?