- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 3663
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 29, 2011
En dejlig sommer-symfoni, til en grill-aften: (kan også tilberedes på panden.)
Svampe-ragout: Rens markchampignons grundigt og skær i kvarte, svits af sammen med hakket løg og hvidløg, i en blanding af smør og olivenolie. Tilsæt citronsaft, friskhakket persille og smag til med havsalt og peber fra kværn. Lad svampene stege godt ind til de er godt mørke.
Store grillbøffer af hakket okse/svinekød: Ælt en fars med frishakket rosmarin, persille og hakket løg/hvidløg. Krydr med salt og peber. Form farsen til store flade bøffer. Grilles (skal være gennemstegte, men resultatet giver en saftigere bøf når man bruger blandet kød, penslet med lidt olie.
Ved pandestegning vendes bøfferne i rugmel, krydret med rosmarin, persille, salt og peber, og steges ca. 7-8 minutter på hver side, i smør og olivenolie.
Ved servering kommes de stegte svampe ovenpå bøfferne, og serveres med cherrytomater, en god tzatziki og tæskede salt-kartofler. Se min opskrift på tæskede salt-kartofler: https:/taeskede-salt-kartofler-4690/
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.