Grill-kylling m/ peberkorn, koriander & flødekartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
894
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Grill-kylling m/ peberkorn, koriander & flødekartofler

Sprøde peber-kyllinger til grillen, el. ovnen:
Krydr kyllingeover-og underlår med citron, revet hvidløg, havsalt og peberkorns-blanding m/ hele koriander på kværn (blandingen kan købes på kværn, ( ellers brug almindelige sorte peberkorn og stødt koriander. Dryp olivenolie over. og lad kyllingerne trække til de skal grilles. Grill dem mens de vendes jævnligt så de ikke bliver for mørke i ca. 30 minutter, vigtigt de er gennemstegte.
Man kan evt. forkoge kyllingerne i ca. 10 minutter, hvis det skal gå lidt stærkt.
Flødekartofler: Skær bagekartofler i skiver, krydr med muskat, hvidløg, salt og peber. Hæld citronsaft og fløde over, og drys over med paprika. Stil i ovnen ca. 60 minutter, og rør i dem indimellem. Dæk til med staniol de sidste tyve minutter hvis de er ved at blive mørke.
Server kylling og flødekartofler med grillede majskolber m/ chili, honning og smør, se opskrift.
Velbekomme!



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?