- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 894
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 6, 2011
Sprøde peber-kyllinger til grillen, el. ovnen:
Krydr kyllingeover-og underlår med citron, revet hvidløg, havsalt og peberkorns-blanding m/ hele koriander på kværn (blandingen kan købes på kværn, ( ellers brug almindelige sorte peberkorn og stødt koriander. Dryp olivenolie over. og lad kyllingerne trække til de skal grilles. Grill dem mens de vendes jævnligt så de ikke bliver for mørke i ca. 30 minutter, vigtigt de er gennemstegte.
Man kan evt. forkoge kyllingerne i ca. 10 minutter, hvis det skal gå lidt stærkt.
Flødekartofler: Skær bagekartofler i skiver, krydr med muskat, hvidløg, salt og peber. Hæld citronsaft og fløde over, og drys over med paprika. Stil i ovnen ca. 60 minutter, og rør i dem indimellem. Dæk til med staniol de sidste tyve minutter hvis de er ved at blive mørke.
Server kylling og flødekartofler med grillede majskolber m/ chili, honning og smør, se opskrift.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.