- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5087
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 1 bdt.
- Oregano, frisk, kviste
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 800 g
- Roastbeef
En roastbeef bliver virkelig fuld af smag, når den steges på grillen.
Roastbeefen gnides ind i salt og friskkværnet peber. Pres hvidløgsfeddene og gnid også roastbeefen ind i dem og drys med oreganoen. Sæt et stegetermometer i stegen og læg den i kuglegrillen ved indirekte varme (læg lige mængde varme briketter på hver sin side af kulristen) i 45 minutter til temperaturen når 55-58 grader. Herefter skal roastbeefen hvile i et kvarter. Serveres eksempelvis med ovnstegte kartofler og rødvinssovs.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.