- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1703
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 1, 2009
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 stk
- Karry
- 1 1/2 tsk.
- Soyasovs kikkoman
- 100 g
- Champignon
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 5 dl
- letmælk
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
Peberfrugt hakkes i småstykker. Løg og champignon blendes. Olien opvarmes og karryen brændes af, hvorefter grøntsagerne sauteres et øjeblik, resten tilsættes. Det står og koger sammen under låg i 15-30 min.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.