- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Dessert
Sommer - Visninger
- 6047
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 7, 2009
- 2 stk
- Banan/er
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 2 kugle(r)
- Vanilleis
- 2 cl
- Cointreau
Bananerne lægges på grillen på siden. De vendes efter ca. 3 min (afhængigt af varmen på grillen- jo varmere jo kortere og modenhed af bananerne – jo mere moden jo kortere) og skal have 3 min mere på den anden side.
Derefter tages de af grillen og der lægges et snit på langs. PAS på med ikke at skære helt igennem. Bananen presses nu i begge ender og den åbner sig i snittet. Bananerne lægges nu på grillen igen, og sukker og cointreau tilsættes.
Der kan tændes ild spiritussen ca. 5-10 sek. efter at cointreauen er tilsat.
Efter ca. 1 min er bananerne nu klar til servering. De smager himmelsk med vanilieis!
Velbekomme.
smage virkelig godt med