Grillede koteletter med kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4561
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
750 g
Kartofler
500 g
Svinekoteletter
1 stk
Hvidløg, fed
1 knsp.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
2 dl
Creme fraiche 9 %
1 tsk.
Paprika
1 dl
Tomatketchup
1 tsk.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
1/2 dl
Olivenolie
1 ml
Tabasco
3 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 knsp.
Sukker (melis)
Grillede koteletter med kartofler

Grillmarinerede koteletter:
Hak løget fint og pres hvidløgget og tilsæt de øvrige ingredienser.
Put koteletterne ned i en frysepose sammen med grillmarinaden og pres al luften ud af posen så marinaden slutter helt om koteletterne. Lad nu koteletterne ligge i køleskabet i mindst 60 minutter – gerne længere.
Børst kartoflerne og skær dem i tern. Lav små pakker af staniol, hvor der tilsættes olie og salt. Bland ingredienserne sammen til dressingen og rør rundt. Smag til med salt og peber. Til sidst tændes grillen og kartoflerne skal have ca. 15 på indirekte varme og koteletterne skal have ca. 3 minutter på hver side over direkte varme.

Det hele serveres med salat – velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?