- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
 Forret
 Frokost
 Morgenmad / Brunch
 Sommer
 Tilbehør
- Visninger
- 806
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 6, 2011

En anderledes slags tilbehør til grill-retter:
Kom rensede majskolber i kogende letsaltet vand i 7-8 minutter.
Smelt smør og honning i en gryde, og tilsæt lidt chilipulver og et knips salt. Pensl majskolberne med smørblandingen, og grill dem gyldne, mens de vendes konstant, de bliver hurtigt mørke. Drys over med lidt havsalt ved servering.
Server til grillede kyllingelår, salat og flutes. Se opskrift på grill-kylling: https:/grill-kylling-m-peberkorn-koriander-floedekartofler-4742/
Velbekomme!

 
                   
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.