- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2392
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
Smør et ildfast fad og læg fisken i
Pres saften fra citronen ud over fisken, krydr med salt og peber og lad det trække en lille halv time
Hak løget, smelt lidt af smørret og sauter løget i det – tag det af varmen
Kog kartoflerne
Skær skorperne af brødet og smuldr det i en skål
Bland resten af smørret i skålen sammen med purløgen skåret i stykker og lidt salt og peber
Rør det godt sammen og fordel det på hellefisken
Gril fisken i ovnen ti til femten min.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.