- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2922
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 7, 2009
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 8 stk
- Makrel
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 2 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
Rengør fisken og skær et snit ved rygfinnen så der laves en lomme. Skyls chilierne og fjern kernerne. Hak dem fint. Pres hvidløget og bland det med chilien. Fyld det i lommerne på fisken og smør dem med olie. Grill dem i ovnen eller på grillen fem minutter på hver side.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.