Grillet oksemørbrad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
200 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5178
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Hvidløg, fed
2 tbsp.
Vand
1 3/4 kg
Oksemørbrad, afpudset
3 tbsp.
Brun farin
2 tbsp.
Chilisauce
2 tbsp.
Teriyakisauce

En grillet oksemørbrad er ren luksus, som bare skal opleves.
Mørbraden afpudses. Ingredienserne til marinaden blandes og hældes i en pose. Læg mørbraden i posen og lad den trække i marinaden i ca. to timer i køleskabet.
Tænd op i din grill og smør risten ind i olie. Oksemørbraden brunes ca. tre minutter på hver side over direkte varme (briketterne lægges jævnt over hele kulristen og risten ovenover) – hold øje med mørbraden imens. Efter bruningen flyttes mørbraden til indirekte varme (lige mængde varme briketter på hver sin side af kulristen) i 35 minutter til stegetermometeret viser 60 grader. Undervejs pensles den med marinaden. Lad mørbraden hvile i et kvarter.
Er det sommertid smager mørbraden rigtig godt sammen med nye kartofler.


En kommentar

  1. Anonym sagde på februar 2, 2012

    Opskriften er med brikketter

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?