- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6271
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 25, 2014
- 2 stk
- Ribeye steak
- 10 stk
- Asparges
- 4 stk
- Bacon i skiver, rå
En rigtig grill ret, der naturligvis også kan tilberedes på en almindelig pande. Efter min opfattelse er ribeye steak et af de bedste stykker kød at grille – på grund af fedt marmoreringen.
Fem asparges samles og der rulles to stykker bacon rundt om – de skal ligge på grillen indtil bacon bliver sprød/har fået en pæn farve. Ca. 10 min.
De to ribeyes var på hver 250 g. De fik en lille smule olie på hver side inde de blev krydderet med salt og peber.
Stegetid ca. 4 min. på hver side hvorefter de hvilede i ca. 5 min.
Vi valgte kun at servere salat til.
Det smager kanon godt;-)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.