- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2401
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 1, 2009
Her er opskriften på en let og lækker grillmarinade. 4 portioner svarer til marinade nok til ca. 4 stykker kød.
Hak løget meget fint og pres hvidløget over i en skål. Tilføj nu de resterende ingredienser og rør godt rundt i grillmarinaden.
I stedet for chili kan der også bruges tabasco i grillmarinaden. Det er meget vigtigt at løget er hakket meget fint, da for store stykker i grillmarinaden let kan blive brændt på grillen.
Kødet skal nu marinere i mindst en times tid i køleskabet (gerne mere). En smart måde er at hælde marinaden ned i en frysepose sammen med kødet og ryste det godt rundt. Pres derefter luften ud af posen således at grillmarinaden omslutter kødet helt.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.