Grillspyd og kartofler m. knas

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4150
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Gulerod/gulerødder
6 stk
Kartofler
1 1/2 tbsp.
Majsolie
1/2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
100 g
Oksekød, mellemskært
2 stk
Nakkekotelet
Grillspyd og kartofler m. knas

Det gode ved grillmad er, at alting kan forberedes i god tid, så man kan være sammen om hyggen omkring grillen. Denne menu er ingen undtagelse.
Læg træspyddene i vand i en lille time. Det forhindrer de brænder og at kødet sætter sig fast.
Skær nakkekoteletterne i mundrette stykker (mariner selv eller køb nogen, der er marineret) og sæt dem skiftevis med skært oksekød på spyddene. (oksekødet smager bedst naturel)
Sæt spyddene i køleskabet og tag dem ud ½ time før de skal tilberedes.
Skyl de nye kartofler og skær dem i halve.
Læg dem i en folieform uden de ligger i lag.
Hæld 2 dl finthakkede gulerødder over. (Alle slags grove grønsager kan bruges)
Krydr med friskkværnet peber og groft salt.
Hæld olien over og dæk med stanniol.
Sæt kartoflerne på grillen. De skal have ca. 30 minutter (men mærk efter med en skarp kniv, om de er færdige) ryst dem jævnligt.
Grillspyddene skal have ca. 15 minutter. Pensel med olie og krydr med salt og peber før de kommer på grillen. Vend jævnligt.
Server med majskolber, aspargesruller, flutes og kryddersmør.
Se tips til majskolber her: https:/knaldgule-majskolber-tips-4754/
Se opskrift på aspargesruller her: https:/aspargesruller-m-bacon-4753/


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?