- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1283
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 14, 2009
- 50 g
- pinjekerner
- 70 g
- Feta, 40+, med krydderier
- 6 stk
- Kartofler
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1/2 stk
- rødløg
Skræl kartoflerne og halver dem på langs
Kog dem til de er knap møre i letsaltet vand
Varm en pande op og rist pinjekernerne
Mos fetaosten i olien (hvis fetaosten ligger i olielage så tag olien derfra)
Pensl kartoflerne med lidt olie og steg dem nogle minutter på hver side på grillen
Fordel fetapure, rødløg i skiver og pinjekerner ovenpå
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.