- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Hovedret
Høst
Natmad - Visninger
- 2306
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 3, 2011
Groft farsbrød m/ svampe, æbler & rødløg
Hak rødløg, æble og hvidløg i grove stykker. Rens champignons og halver, og skær bacon i mindre tern.
Har brugt blandet oksekød/svinekød, men smager også godt lavet med hakket lammekød.
Rør en fars med de nævnte ingredienser, og krydderier. Form til et farsbrød.
Kom i et ildfast fad. Drys med rasp og kom smørklatter på. Hæld lidt bouillon ved.
Steges i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Server med flødestuvede svampe og stegte kartofler. Eller server med en vildtsovs lavet af stegeskyen, smagt til med ribsgele.
Se opskrift på flødestuvede svampe: https:/floedestuvede-svampe-m-bacon-roedloeg-4921/
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.