Groft farsbrød m/ svampe, æbler & rødløg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Hovedret
Høst
Natmad
Visninger
2306
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Groft farsbrød m/ svampe, æbler & rødløg

Groft farsbrød m/ svampe, æbler & rødløg
Hak rødløg, æble og hvidløg i grove stykker. Rens champignons og halver, og skær bacon i mindre tern.
Har brugt blandet oksekød/svinekød, men smager også godt lavet med hakket lammekød.
Rør en fars med de nævnte ingredienser, og krydderier. Form til et farsbrød.
Kom i et ildfast fad. Drys med rasp og kom smørklatter på. Hæld lidt bouillon ved.
Steges i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Server med flødestuvede svampe og stegte kartofler. Eller server med en vildtsovs lavet af stegeskyen, smagt til med ribsgele.
Se opskrift på flødestuvede svampe: https:/floedestuvede-svampe-m-bacon-roedloeg-4921/
Velbekomme





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?