- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3174
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 11, 2012
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Gulerødder, små
- 1 stk
- Pastinak
- 1 knsp.
- Salt og peber
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 1 stk
- Buillonterning
- 1/2 l
- Vand
- 1/2 tbsp.
- Rapsolie
- 1/2 tbsp.
- Paprika
- 1 dl
- Linser, tørrede, røde
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Tomat, hakket, konserves
Denne herlighed, kan spises sammen med et godt groft brød. Gryden kan, alternativt, blendes helt, hvis man har nogen kræsne familiemedlemmer, der ikke bryder sig om at spise grøntsager i dens normale form! Tilsæt lidt mere væske (vand eller hakket tomat fra dåse), hvis du ønsker lidt mere suppekonsistens.
1. Start med at hakke løg fint, steg i olien indtil de er bløde.
2. Skær gulerod og pastinak i mindre stykker og kom dem i gryden sammen med løgene.
3. Tilsæt resten af ingredienserne og lad koge i 20-25 min. Smag til med salt og peber og klip frisk persille henover.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.