- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Madpakke
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 1264
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 10, 2011
Grøn salat: Skyl alle salatblade grundigt, og ryst fri for væde. Skyl cheryytomater og agurk, og skær et rødløg i mindre tern. Riv salatbladene groft ned i en skål. Skær cherrytomater i halve, og en agurk i små tern. Bland i salaten med det hakkede rødløg.
Æbleeddike marinade: Pisk en marinade med en god olivenolie, æble-eddike (el. anden eddike), honning og sennep. Riv et hvidløg ned i, og og krydr med lidt salt og peber. Pisk marinaden godt igennem, og smag til.
Vend marinaden i salaten og bland godt rundt, og server evt. med et drys af hjemmelavede hvidløgs-croutoner.
Hvidløgscroutoner: Brug brød fra dagen før. Skær fire-fem skiver af brødet, fjern skorpen og skær i små tern. Varm en pande op med 1-2 spsk. olivenolie, kom et revet hvidløg i, og rist brød-stykkerne gyldne ved medium varme, Køl af på et stykke køkkenrulle.
Drys crouterne over den grønne salat, eller server som tilbehør.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.