Grøn salat m/æbleeddike marinade & croutoner

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Madpakke
Sommer
Tilbehør
Visninger
1264
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Grøn salat m/æbleeddike marinade & croutoner

Grøn salat: Skyl alle salatblade grundigt, og ryst fri for væde. Skyl cheryytomater og agurk, og skær et rødløg i mindre tern. Riv salatbladene groft ned i en skål. Skær cherrytomater i halve, og en agurk i små tern. Bland i salaten med det hakkede rødløg.
Æbleeddike marinade: Pisk en marinade med en god olivenolie, æble-eddike (el. anden eddike), honning og sennep. Riv et hvidløg ned i, og og krydr med lidt salt og peber. Pisk marinaden godt igennem, og smag til.
Vend marinaden i salaten og bland godt rundt, og server evt. med et drys af hjemmelavede hvidløgs-croutoner.
Hvidløgscroutoner:  Brug brød fra dagen før. Skær fire-fem skiver af brødet, fjern skorpen og skær i små tern. Varm en pande op med 1-2 spsk. olivenolie, kom et revet hvidløg i, og rist brød-stykkerne gyldne ved medium varme, Køl af på et stykke køkkenrulle.
Drys crouterne over den grønne salat, eller server som tilbehør.
Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?