- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1269
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 750 g
- Grønkål - frisk eller dybfrost
- 3 dl
- letmælk
- 15 g
- Smør, saltet
- 3 tbsp.
- Hvedemel
Grønkålen renses rigtig godt og hakkes groft. Melen og mælken rystes sammen til jævning og hældes i en gryde. Bring jævningen i kog under ømrøring. Sænk varmen og læg grønkålen i og lad det koge under låg i cirka fem minutter. Rør i det engang imellem. Tilsæt så smørret og smag grønlangkålen til med salt.
Grønlangkål smager rigtig godt til eksempelvis glaseret skinke
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.