Grønlangkål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1269
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
750 g
Grønkål - frisk eller dybfrost
3 dl
letmælk
15 g
Smør, saltet
3 tbsp.
Hvedemel

Grønkålen renses rigtig godt og hakkes groft. Melen og mælken rystes sammen til jævning og hældes i en gryde. Bring jævningen i kog under ømrøring. Sænk varmen og læg grønkålen i og lad det koge under låg i cirka fem minutter. Rør i det engang imellem. Tilsæt så smørret og smag grønlangkålen til med salt.
Grønlangkål smager rigtig godt til eksempelvis glaseret skinke


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?