- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 744
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 30, 2011
God medister :
Kog bouillon op med laurbær, løgbåde, nelikker og øl. Læg den hele medister i gryden, skru helt ned for varmen og forkog den ca. tre-fem minutter. Hold øje med den ikke sprækker. Lad den dryppe af på et fad, og steg den af i smør og olie, ved medium varme, til den er gylden og sprødstegt. (Øl i kogevandet gør skindet på pølsen ekstra sprødt). Skær i stykker ved servering.
Grønlangkål:
Tilbereder altid grønlangkål på den her måde (Sønderjysk). Tø de frosne grønkåls-kugler op i lidt vand og smør, under låg. Hæld fløde ved samt revet muskat, salt, peber og lidt sukker. Smag til med lidt citronsaft. Skær de kogte kartofler i grove stykker og bland i, varmes med i grønlangkålen under låg ved svag varme.
Server grønlangkålen med den stegte medister, (evt. stegte kartofler), samt rødbeder, sennep og rugbrød. Kan også serveres med hamburgryg el. frikadeller.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.