- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4057
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
Olien varmes op på en pande. Løgene snittes og svitses i olien. De må ikke tage farve. Skær bønnerne i ønskede stykker og varm dem med på panden. Hvidløg snittes fint, tomaterne hakkes groft og begge dele blandes med på panden. Smag til med salt og peber. Lad det koge ved svag varme i cirka ti minutter. Server retten med hakket persille drysset over.
Grønne bønner i tomat er godt tilbehør til eksempelvis oksekød, svinekød og kylling.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.