- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1871
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 15, 2012
- 5 kg
- Små grønne tomater
- 4 1/2 kg
- perlesukker
- 7 dl
- eddike
- 3 stk
- Vanillestang
Tomaterne skylles og tørres og prikkes grundigt.
Sukker og eddike koges sammen til en sirup, og tomaterne koges heri ca. 5 minutter, og de står så i gryden til næste dag, hvor det hele gives et opkog.
Derefter tages tomaterne op med en hulske og lægges i en krukke, gerne en stentøjskrukke.
Saften koges nu ind meget jævn sammen med 3 flækkede stænger vanille og hældes kogende over tomaterne. Tilsættes evt. Atamon. Tilbindes straks.
Tomaterne smager dejligt til al stegt kød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.