- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 110 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 3278
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 7, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 stk
- Persille, frisk
- 2 stk
- Porre
- 1 1/2 l
- Vand
- 1 stk
- Fennikel, knold, rå
- 2 stk
- Bladselleri (stænger)
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 stk
- Laurbærblade
- 3 stk
- Kartofler
- 2 stk
- Timian, kviste (frisk)
Denne fond kan bruges til rigtig mange suppe. Se nogle af dem jeg har lagt ud.
Hak kartoflerne, skær løget i ringe, hak porrerne, hak bladselleri, hak gulerødder, skær fenniklen i tynde skiver og læg det hele i en gryde sammen med timian, persille laurbærblade og vand. Bring det hele i kog og fjern “skidt” fra overfladen. Krydr med lidt salt og peber og lad det hele simre halvanden time. Undervejs fjernes “skidt” fra overfladen.
Held og lykke med supperne!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.