Grønsagsfond

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
110 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
3278
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
4 stk
Persille, frisk
2 stk
Porre
1 1/2 l
Vand
1 stk
Fennikel, knold, rå
2 stk
Bladselleri (stænger)
2 stk
Gulerod/gulerødder
2 stk
Laurbærblade
3 stk
Kartofler
2 stk
Timian, kviste (frisk)

Denne fond kan bruges til rigtig mange suppe. Se nogle af dem jeg har lagt ud.
Hak kartoflerne, skær løget i ringe, hak porrerne, hak bladselleri, hak gulerødder, skær fenniklen i tynde skiver og læg det hele i en gryde sammen med timian, persille laurbærblade og vand. Bring det hele i kog og fjern “skidt” fra overfladen. Krydr med lidt salt og peber og lad det hele simre halvanden time. Undervejs fjernes “skidt” fra overfladen.
Held og lykke med supperne!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?