- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 110 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2293
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 10, 2009
Prøv den smagfulde gullash som alternativ til den traditionelle.
Sæt bønnerne til udblødning i et døgn (kig evt. på beskrivelsen på dåsen). Skyl dem og hæld dem i en gryde med vand så de er dækket. De skal koge ved høj varme i ti minutter og lad dem herefter koge ved svag varme i en time. Skyl dem og lad dem dryppe af. Skær bladselleri, gulerødder og courgette i forholdsvis store stykker. Olien varmes op i en gryde og grønsager og løg hældes i. Lad det tage lidt farve. Bland så tomat, fond, paprika og lidt salt og peber i. Rør det godt sammen og lad det simre i tyve minutter. Bland så bønnerne i og rør majsstivelse i gullashen. Kog det hele op mens du rører rundt og lad retten blive tyk. Lad det småsimre i endnu ti minutter. Server med lidt creme fraiche til.
God fornøjelse!