Grønsagsgullash

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
110 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2293
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Prøv den smagfulde gullash som alternativ til den traditionelle.
Sæt bønnerne til udblødning i et døgn (kig evt. på beskrivelsen på dåsen). Skyl dem og hæld dem i en gryde med vand så de er dækket. De skal koge ved høj varme i ti minutter og lad dem herefter koge ved svag varme i en time. Skyl dem og lad dem dryppe af. Skær bladselleri, gulerødder og courgette i forholdsvis store stykker. Olien varmes op i en gryde og grønsager og løg hældes i. Lad det tage lidt farve. Bland så tomat, fond, paprika og lidt salt og peber i. Rør det godt sammen og lad det simre i tyve minutter. Bland så bønnerne i og rør majsstivelse i gullashen. Kog det hele op mens du rører rundt og lad retten blive tyk. Lad det småsimre i endnu ti minutter. Server med lidt creme fraiche til.
God fornøjelse!


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?