- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1655
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 24, 2009
- 6 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 stk
- Squash
- 500 g
- Kyllingebryst, filet
- 5 stk
- Tomater
- 1 stk
- Aubergine
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 stk
- Peberfrugt, grøn
Rens alle grønsagerne og skær dem i tern.
Kyllingen skæres i strimler eller stykker.
Risen koges som normalt.
Kyllingen steges på en pande ved høj varme og overføres til en stor gryde ved svag til jævn varme. På den varme pande steges grønsagerne i mindre portioner af gangen, indtil de falder sammen og er møre. Derefter overføres de ligeledes til gryden og blandes sammen.Grønsagskompotten er så smagfuld at den ikke behøver krydderier af nogen art. Så er der serveret.
Opskriften mætter godt, er sund og smager godt, selv for folk der ikke er så vilde med grønsager normalt.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.