Grønsagskompot med kylling og ris

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1655
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 dl
Ris, parboiled (løse ris)
1 stk
Squash
500 g
Kyllingebryst, filet
5 stk
Tomater
1 stk
Aubergine
3 stk
Hvidløg, fed
2 stk
Løg eller zittauerløg
3 stk
Peberfrugt, grøn

Rens alle grønsagerne og skær dem i tern.
Kyllingen skæres i strimler eller stykker.
Risen koges som normalt.
Kyllingen steges på en pande ved høj varme og overføres til en stor gryde ved svag til jævn varme. På den varme pande steges grønsagerne i mindre portioner af gangen, indtil de falder sammen og er møre. Derefter overføres de ligeledes til gryden og blandes sammen.Grønsagskompotten er så smagfuld at den ikke behøver krydderier af nogen art. Så er der serveret.
Opskriften mætter godt, er sund og smager godt, selv for folk der ikke er så vilde med grønsager normalt.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?