- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3101
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 23, 2009
- 100 g
- Grønne bønner, dybfrost
- 50 g
- Bønnespirer
- 100 g
- Champignon
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Porre
- 20 g
- Smør, saltet
- 50 g
- Feta, 40+
- 150 g
- Pasta - skruer, penne
Sæt pastaen over og koge efter anvisning. Rens grønsagerne og snit dem. Smelt smørret i en sauterpande og sauter grønsagerne. Når pastaen er kogt færdig hældes den i panden. Vend også fetaosten og bønnespirer rundt i panden og server så.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.