- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Buffet
Tilbehør - Visninger
- 1797
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 24, 2009
- 1 dl
- Olivenolie
- 200 g
- Mozzarella, 45+
- 6 stk
- Italienske hvedeboller
- 6 stk
- Soltørrede tomater
- 1 stk
- Aubergine
- 1 stk
- Courgette
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1 stk
- Squash
Olie og salt blandes godt sammen. Skær grønsagerne i tolv skiver hver. Skær bollerne over og rist dem. Pensl de halverede boller og grønsagsskiverne med olie. Grill/grillsteg skiver til de er gyldne. Læg en skive af hver oven på de halve boller. Skær mozzarellaen i tolv skiver og læg en skive øverst på hver bolle. Skær tomaten i stykker og fordel også dem.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.