- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Visninger
- 1741
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
1: Vandet bringes i kog og bouillonen tilsættes.
2: Kartofler, gulerødder, peberfrugt og bladselleri renses, skæres i små stykker, og puttes i gryden.
3: Grønsagerne koges cirka 8-10 minutter.
4: I en anden grydes koges linserne.
5: De færdigkogte linser blandes i den anden gryde med grønsagerne.
6: De hakkede tomater tilsættes og suppen koges op.
7: Suppen blendes til en med en stavblender (Lad der gerne være hele stykker af grøntsager og kartofler.)
8: Suppen smages til med salt og peber og serveres med brød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.