Grønsagssuppe med linser

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Visninger
1741
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

1: Vandet bringes i kog og bouillonen tilsættes.
2: Kartofler, gulerødder, peberfrugt og bladselleri renses, skæres i små stykker, og puttes i gryden.
3: Grønsagerne koges cirka 8-10 minutter.
4: I en anden grydes koges linserne.
5: De færdigkogte linser blandes i den anden gryde med grønsagerne.
6: De hakkede tomater tilsættes og suppen koges op.
7: Suppen blendes til en med en stavblender (Lad der gerne være hele stykker af grøntsager og kartofler.)
8: Suppen smages til med salt og peber og serveres med brød.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?