- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2097
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 28, 2011
- 1/2 stk
- Kinakål
- 2 tbsp.
- Majsolie
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 100 g
- Squash
- 1 tbsp.
- solsikkekerner
- 1 tbsp.
- Sesamfrø
- 2 knsp.
- Chilliflager
- 100 g
- Friske grønne bønner
Kog de rå grønne bønner i 1 minut og overbrus med koldt vand.
Rengør og snit squash og kinakål i henholdsvis klodser og strimler.
Varm olien op i en wokpande og svits solsikkekerner, sesamfrø og chilliflager.
Tilsæt først bønnerne og svits 1 minut.
Bagefter tilsættes squashen, som også skal have 1 minut.
Til slut hældes kinakål og salt på og det hele vendes godt.Tips: Grønne bønner indeholder små mængder lektiner og bør derfor ikke spises rå. En kortvarig kogning er tilstrækkelig til at uskadeliggøre lektinerne i sådanne friske bønner.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.