Grøntsags-tærte m/ irsk cheddar & kyllingelår

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch
Visninger
662
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Grøntsags-tærte m/ irsk cheddar & kyllingelår

Havde stegte kyllingelår fra dagen før, så de blev varmet i ovnen sammen med tærten ca. 30 minutter. Ellers tilberedes de i ovn ved 200 grader, med en god olivenolie, havsalt og peber fra kværn, i 45-50 minutter.
 
Grøntsags-tærte: Peberfrugt, broccoli og tomater svitses af sammen med et hakket løg i lidt olie på en pande. Krydres med oregano, salt og peber.
 
Fløde og æg piskes sammen, og krydres med lidt salt, chilipulver,  citronsaft, revet muskat og oregano. Revet irsk cheddar (el. mild ost) venders i æggeblandingen.
 
Butterdejen lægges i et tærtefad og prikkes med en gaffel. Forbages i en forvarmet ovn, ved 200 grader i 10 minutter.
 
Kom grøntsagsfyldet på butterdejsbunden, og hæld over med æggeblandingen.
 
Bages videre i ovnen i 30-35 minutter.
 
Server tærten med de stegte kyllingelår, og evt. en tomatsalat.
 
Velbekomme!





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?