- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2717
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 28, 2009
- 1/4 bdt.
- Persille, frisk
- 1/4 bdt.
- Estragon, frisk
- 1 l
- Vand
- 1 stk
- Stjerneanis
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 tbsp.
- Koriander, frø
- 10 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 stk
- Fennikel, knold, rå
- 4 dl
- Hvidvin, tør
- 2 stk
- Bladselleri (stænger)
- 1/4 bdt.
- Kørvel
- 2 stk
- Laurbærblade
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 5 stk
- Peberkorn
Grøntsagsfond
1) Hak alle grøntsager i tern.
2) Svits hakket løg i lidt olie i en stor gryde. De må ikke blive brune.
3) Tilsæt resten af de grøntsagerne samt laurbærblade og svits det 1 minut yderligere.
4) Tilsæt vand, kog op og lad det simre i 30 minutter.
5) Tilsæt stjerneanis, korianderfrø, knuste peberkorn, persille, kørvel, estragon (suppevisk) samt hvidvin og lad det simre i 15 minutter yderligere.
6) Hæld fonden gennem en si og stil det koldt.
Fonden kan holde sig ca. 10 dage i køleskabet.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.