Grøntsagshelvede

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1415
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Gulerod/gulerødder
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 tbsp.
Kapers, hakkede
2 stk
Tomat
1 stk
Squash, zucchini
3 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Bladselleri (stænger)
1 stk
Aubergine
1 tbsp.
Balsamico (eddike) lys og mørk
1/4 dl
Citronsaft
1 dl
Persille, bredbladet

Grøntsagshelvede
1) Del auberginen på langs og læg den sammen igen. Den skal bages i ovnen i 45 minutter ved 200 grader.
2) Del tomater i kvarte, fjern kerner (indmad) og hak det faste tomatkød i små tern.
3) Hak bladselleri stangen, gulerod, squash og peberfrugt i fine tern. Blandes derefter med tomatkødet.
4) Auberginen (som har været i ovnen) skrabes fri for indmad (det bløde kød), hvilket hakkes fint.
5) Hak skalotteløg og persille fint og bland det med det hakkede indmad fra auberginen.
6) Tilsæt eddike, olie samt salt og peber til blandingen i punkt 5.
7) Bland alle ingredienserne sammen (grøntsagerne, hakkede kapers) og smag til med salt og peber efter behov. TIlsæt evt. citronsaft.
8) Blandingen skal i køleskab i 1 time.
9) Blandingen tages ud af køleskabet og hældes over i en si, for at få eventuel væske væk.
10) Blandingen er nu klar til at være et lækkert og sundt tilbehør!
Hvis man ønsker det kan man komme yderligere friske krydderurter i blandingen, f.eks. frisk timian, koriander, kørvel etc.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?