- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1776
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 28, 2009
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Skalotteløg
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 tbsp.
- Kapers, hakkede
- 2 stk
- Tomat
- 1 stk
- Squash, zucchini
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Bladselleri (stænger)
- 1 stk
- Aubergine
- 1 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 1/4 dl
- Citronsaft
- 1 dl
- Persille, bredbladet
Grøntsagshelvede
1) Del auberginen på langs og læg den sammen igen. Den skal bages i ovnen i 45 minutter ved 200 grader.
2) Del tomater i kvarte, fjern kerner (indmad) og hak det faste tomatkød i små tern.
3) Hak bladselleri stangen, gulerod, squash og peberfrugt i fine tern. Blandes derefter med tomatkødet.
4) Auberginen (som har været i ovnen) skrabes fri for indmad (det bløde kød), hvilket hakkes fint.
5) Hak skalotteløg og persille fint og bland det med det hakkede indmad fra auberginen.
6) Tilsæt eddike, olie samt salt og peber til blandingen i punkt 5.
7) Bland alle ingredienserne sammen (grøntsagerne, hakkede kapers) og smag til med salt og peber efter behov. TIlsæt evt. citronsaft.
8) Blandingen skal i køleskab i 1 time.
9) Blandingen tages ud af køleskabet og hældes over i en si, for at få eventuel væske væk.
10) Blandingen er nu klar til at være et lækkert og sundt tilbehør!
Hvis man ønsker det kan man komme yderligere friske krydderurter i blandingen, f.eks. frisk timian, koriander, kørvel etc.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.