- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 1448
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 28, 2009
- 4 dl
- Vand
- 100 g
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 4 stk
- Æggehvide, pasteuriseret
- 4 stk
- Gulerod/gulerødder
- 100 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Chili, rå, mild
- 100 g
- Majsmel
- 1 bdt.
- Rucolasalat
- 4 stk
- Porre
- 4 dl
- Skummetmælk
Grøntsagstærte med skinke
1) Polenta (majsmel) og 4 dl kogende vand blandes. Dejen hældes ud i et smurt tærtefad.
2) Løg, gulerødder, chili og porre skæres i tynde stænger. Disse sauteres på en pande i få minutter.
3) Grøntsagerne (fra punkt 2) lægges oven på dejen.
4) En blanding af æggehvider, mælk, revet ost hældes over grøntsagerne.
5) Krydr med salt og peber.
6) Tærten stilles i midten af ovnen i 15 minutter ved 180 graders varme.
7) Lufttørret skinke skæres i strimler og drysses over tærten. Tærten bages yderligere 10 minutter.
8) Drys frisk rucolasalat over lige inden servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.