Grøntsagstærte med skinke

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Visninger
1448
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 dl
Vand
100 g
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
4 stk
Æggehvide, pasteuriseret
4 stk
Gulerod/gulerødder
100 g
Smelteost, revet ost 30+
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Chili, rå, mild
100 g
Majsmel
1 bdt.
Rucolasalat
4 stk
Porre
4 dl
Skummetmælk

Grøntsagstærte med skinke
1) Polenta (majsmel) og 4 dl kogende vand blandes. Dejen hældes ud i et smurt tærtefad.
2) Løg, gulerødder, chili og porre skæres i tynde stænger. Disse sauteres på en pande i få minutter.
3) Grøntsagerne (fra punkt 2) lægges oven på dejen.
4) En blanding af æggehvider, mælk, revet ost hældes over grøntsagerne.
5) Krydr med salt og peber.
6) Tærten stilles i midten af ovnen i 15 minutter ved 180 graders varme.
7) Lufttørret skinke skæres i strimler og drysses over tærten. Tærten bages yderligere 10 minutter.
8) Drys frisk rucolasalat over lige inden servering.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?