- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 240 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3380
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 125 g
- Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
- 60 g
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
- 50 g
- Bagegær
- 4 dl
- Vand, kogende
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 1 dl
- Ymer naturel
- 1 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 400 g
- Hvedemel
- 60 g
- Sigtemel
Rugmel, sigtemel og grahamsmel puttes i en skål og det kogende vand hældes over
Lad det stå i nogle timer
Bland gær i og herefter ymer, salt, sukker
Rør hvedemelet i og ælt dejen godt igennem
Stil dejen tildækket til hævning i en time.
Slå dejen ned og form tre brød
Lad dem efterhæve et kvarter
Rids dem med en skarp kniv og pensl dem med vand
Bag grovflutene ved 200 grader i cirka tyve minutter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.