Grove grøntsags-deller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Madpakke
Visninger
4127
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Citronsaft
2 tbsp.
Rapsolie
1 dl
Havregryn
500 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
2 stk
Hvidløg, fed
2 knsp.
Kanel
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 knsp.
Muskatnød, revet
2 tsk.
Havsalt
2 knsp.
Chilipulver sød
1 stk
Æg
100 g
Broccoli-grøntsagsblanding, dybfrost
2 knsp.
Peber, friskkværnet
2 dl
Grøntsagsvand
1 dl
Hvedemel
50 g
Peanuts, finthakkede
Grove grøntsags-deller

Meget saftige grøntsags-deller, som man eftersteger i ovnen:
Damp broccoli-blandingen i et par minutter, køl lidt af, og gem grøntsagsvandet til dellerne.
Rør en fars med hakket kød, det kan være både svine, kyllinge, kalkun, el. lammekød el. hakket fiskefars. Er også lækkert med friske krydderurter. Alt efter hvad man har lyst til at prøve af.
Tilsæt grøntsagsbouillon, citron, løg, hvidløg, finthakkede peanuts og grøntsager i grove stykker. Krydr med muskat, chili og kanel. Tilsæt havregryn og mel, og rør godt rundt, dejen må godt være lidt våd i konsistensen.
Form store deller ned i en pande med en blanding af olie og lidt smør, og steg til de har en sprød skorpe ca. 8-10 minutter på hver side. Stil dellerne i ovnen og steg efter i 10 minutter, til servering.
Server med ris, bulgur el. frisk pasta, og en god tomat-grøntsagssovs.
Velbekomme!






2 comments

  1. Witthøft (not verified) sagde på september 27, 2013

    Hejsa..

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på september 28, 2013

    Tak for det 🙂

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?