- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Madpakke - Visninger
- 4127
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 7, 2011
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 1 dl
- Havregryn
- 500 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 knsp.
- Kanel
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 knsp.
- Muskatnød, revet
- 2 tsk.
- Havsalt
- 2 knsp.
- Chilipulver sød
- 1 stk
- Æg
- 100 g
- Broccoli-grøntsagsblanding, dybfrost
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 dl
- Grøntsagsvand
- 1 dl
- Hvedemel
- 50 g
- Peanuts, finthakkede
Meget saftige grøntsags-deller, som man eftersteger i ovnen:
Damp broccoli-blandingen i et par minutter, køl lidt af, og gem grøntsagsvandet til dellerne.
Rør en fars med hakket kød, det kan være både svine, kyllinge, kalkun, el. lammekød el. hakket fiskefars. Er også lækkert med friske krydderurter. Alt efter hvad man har lyst til at prøve af.
Tilsæt grøntsagsbouillon, citron, løg, hvidløg, finthakkede peanuts og grøntsager i grove stykker. Krydr med muskat, chili og kanel. Tilsæt havregryn og mel, og rør godt rundt, dejen må godt være lidt våd i konsistensen.
Form store deller ned i en pande med en blanding af olie og lidt smør, og steg til de har en sprød skorpe ca. 8-10 minutter på hver side. Stil dellerne i ovnen og steg efter i 10 minutter, til servering.
Server med ris, bulgur el. frisk pasta, og en god tomat-grøntsagssovs.
Velbekomme!
Hejsa..
Tak for det 🙂