- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 155 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 24 personer
- Kategori
- Bagværk
Frokost - Visninger
- 4380
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 12 stk
- Wienerpølse
- 1 stk
- Æg
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 750 g
- Hvedemel
- 150 g
- Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
- 50 g
- Bagegær
- 150 g
- Kvark, 1+
- 1/2 l
- letmælk
- 50 g
- Smør, saltet
Smørret smeltes i en gryde og mælken blandes i. Lad det blive lunkent. Hæld det i en skål og rør gæren ud i det. Bland resten af ingredienserne i skålen (gem lidt af hvedemelet) og rør godt. Ælt dejen godt igennem og læg den tilbage i skålen. Stil dejen overdækket og lunt til hævning i en time. Herefter æltes dejen godt igennem på et bord med mel, og dejen deles i tre portioner. Rul hver portion ud til en cirkel på cirka 40 centimeter i diameter. Smør en tredjedel af senneppen og ketchuppen ud på hver portion og skær cirklerne i otte stykker. Halver pølserne og læg en halv på hver stykke. Rul dem sammen ved at starte udefra-den brede del af dejstykket. Læg pølsehornen på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve en halv time. Bag pølsehornene ved 200 grader midt i ovnen i 20-25 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.