Grove pølsehorn

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
155 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
24 personer
Kategori
Bagværk
Frokost
Visninger
4380
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
12 stk
Wienerpølse
1 stk
Æg
2 tsk.
Salt, groft
750 g
Hvedemel
150 g
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
50 g
Bagegær
150 g
Kvark, 1+
1/2 l
letmælk
50 g
Smør, saltet

Smørret smeltes i en gryde og mælken blandes i. Lad det blive lunkent. Hæld det i en skål og rør gæren ud i det. Bland resten af ingredienserne i skålen (gem lidt af hvedemelet) og rør godt. Ælt dejen godt igennem og læg den tilbage i skålen. Stil dejen overdækket og lunt til hævning i en time. Herefter æltes dejen godt igennem på et bord med mel, og dejen deles i tre portioner. Rul hver portion ud til en cirkel på cirka 40 centimeter i diameter. Smør en tredjedel af senneppen og ketchuppen ud på hver portion og skær cirklerne i otte stykker. Halver pølserne og læg en halv på hver stykke. Rul dem sammen ved at starte udefra-den brede del af dejstykket. Læg pølsehornen på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve en halv time. Bag pølsehornene ved 200 grader midt i ovnen i 20-25 minutter.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?