Gryderet m. flanksteak

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
9969
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
2 dl
Rødvin
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 stk
Bouillonterning
200 g
bacon
250 g
Friske champignon
350 g
Skinke flanksteak
2 stk
Løg eller zittauerløg
Gryderet m. flanksteak

Start med at gøre alle ingredienserne klar… det letter overblikket og det efterfølgende arbejde.
Rengør champignon og skær dem i halve, hvis de er meget store.
Skær løgene i store tern.
Skær flanksteak og bacon i tern.
Varm en stegegryde op og svits først bacon.
Derefter flanksteak og friskkværnet peber. Lad det tage lidt farve.
Svits løgene med i et par minutter… og tilsæt så champignon, som kort vendes rundt i gryden.
I med rødvinen og lad det simre i 5 minutter, før bouillonterning og fløde kommes ved.
Lad nu retten simre i ca. 1 time.
Juster med jævning og kulør, til retten får den ønskede tykkelse og farve.Serveringsforslag:

Kartoffelmos selvfølgelig. Her vælger jeg tit den nemme udvej og bruger pulver. Har fundet en rigtig god en fra Lidl, som kommer rigtig tæt på en hjemmelavet. Tilsæt evt. persille.

Prinsessesalat https:/prinsesse-salat-3439/

eller… syltede rødbeder https:/syltede-roedbeder-3673/


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?