- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9969
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 19, 2010
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 dl
- Rødvin
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Bouillonterning
- 200 g
- bacon
- 250 g
- Friske champignon
- 350 g
- Skinke flanksteak
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
Start med at gøre alle ingredienserne klar… det letter overblikket og det efterfølgende arbejde.
Rengør champignon og skær dem i halve, hvis de er meget store.
Skær løgene i store tern.
Skær flanksteak og bacon i tern.
Varm en stegegryde op og svits først bacon.
Derefter flanksteak og friskkværnet peber. Lad det tage lidt farve.
Svits løgene med i et par minutter… og tilsæt så champignon, som kort vendes rundt i gryden.
I med rødvinen og lad det simre i 5 minutter, før bouillonterning og fløde kommes ved.
Lad nu retten simre i ca. 1 time.
Juster med jævning og kulør, til retten får den ønskede tykkelse og farve.Serveringsforslag:
Kartoffelmos selvfølgelig. Her vælger jeg tit den nemme udvej og bruger pulver. Har fundet en rigtig god en fra Lidl, som kommer rigtig tæt på en hjemmelavet. Tilsæt evt. persille.
Prinsessesalat https:/prinsesse-salat-3439/
eller… syltede rødbeder https:/syltede-roedbeder-3673/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.