- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1414
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 24, 2010
- 2 tbsp.
- Citrosaft
- 3 stk
- Avokadoer
- 2 bdt.
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1/2 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 2 tbsp.
- Creme fraiche 9 %
Den halve chili (rød/mild) og det lille løg hakkes.
De to fed hvidløg presses i en hvidløgspresser.
Avokadoerne skæres over, stenen fjernes og tag kødet ud med en spiseske og moses med en gaffel.
Tilsæt creme fraiche.
Benyt f.eks. en stavblender til at blende det sammen og smag til med salt og peber.
Efterlad en sten fra en af avokadoerne i serveringsskålen – på den måde undgår du at det bliver brunt.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.