- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Natmad - Visninger
- 5969
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 6, 2011
- 1/2 tsk.
- Cayennepeber
- 500 g
- Gulerod/gulerødder
- 1 tbsp.
- Fiskesauce
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 50 g
- Ingefær, frisk
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 100 g
- Peanuts
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tbsp.
- Korianderrod, frisk (hakket)
- 1 tsk.
- lime
- 1 l
- Grøntsagsboullion
- 1 bdt.
- Friske korianderblade
- 4 dl
- Kokosmælk
Hak løg, hvidløg og gulerødder. Opvarm olien i en stor gryde og steg løg, hvidløg og korianderrod i 2 min før gulerødde og cayennepeber tilsættes. Steg videre i yderligere 4 min under omrøring. Tilsæt boullion og lad suppen simre underlåg ved svag varme i 1 time.
Blend suppen og tilsæt kokosmælk plus yderligere 2-4 dL vand. Hak stilkenene (mængden justerer du selv) fra den friske koriander som tilsættes suppen, der endeligt justeres med saften fra limefrugten og fiskesovs.
Servér suppen toppet med hakket frisk koriander og peanuts.
Hej.
Har du prøvet i en lokal
Hej
Hvor kommer ingefæren med?