- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1374
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
Skræl dine gulerødder og snit dem i grove stykker. Find en gryde frem og læg halvdelen af smørret i sammen med gulerodsstykkerne. Sauter dem let. Hæld gulerodssaft og eddike i gryden og lad det koge ind til gulerødderne begynder at blive glaseret. Tag nu gryden af varmen og bland smør ved og krydr med salt og peber. Hak løget fint og drys det sammen med estragonen over. Riv nu brødet på den grove side af et rivejern og læg det på en bageplade. Dryp lidt olie over og drys med salt. Bag det ved 180 grader i fem minutter til brødkrummerne er sprøde. Drys det over gulerødderne inden serveringen.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.