Gulerods-flutes

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Frokost
Madpakke
Morgenmad / Brunch
Sommer
Visninger
5610
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Bagegær
3 stk
Gulerødder, fint eller groft revne
1 dl
Havregryn
1 dl
Youghurt naturel
3 dl
Vand
2 tsk.
Salt, groft
4 dl
Hvedemel
2 dl
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
1 dl
Rapsolie
1 tsk.
kardemomme
Gulerods-flutes

Gulerods-flutes som tilbehør til grillmaden, dejen kan også bruges til boller el. store grovbrød:
Rør gær ud i lunkent vand og tilsæt youghurt, salt, kardemomme (kan udelades), olie og revet gulerod. Rør rugmel og lidt havregryn i grundigt. Ælt hvedemelet i dejen lidt af gangen. Stil til hævning i 30 minutter.
Tænd ovnen på 225 grader, og beklæd en plade med bagepapir. Slå dejen ned , ælt godt igennem, og del dejen i tre portioner. Form til tre aflange flutes. Efterhæves 20 minutter.
Rids brødene og pensl med vand. Bages i ovn ved 225 grader midterste rille, i ca. 25-30 minutter.
Server dem evt med kryddersmør el. hvidløgssmør, til grill-maden. Resten bruges dagen efter til brunch, madpakken, el. fryses ned til en anden gang.
Velbekomme!







Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?