Gulerodskage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1472
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Rosin uden kerner
1 dl
Honning, Akacie
2 stk
Æg
200 g
Rørsukker
2 stk
Æggehvide
1 tsk.
Natron
1/2 tsk.
Salt, groft
350 g
Gulerødder, fint eller groft revne
2 tsk.
bagepulver
275 g
Hvedemel
3 tsk.
Kanel
1 dl
A38, Acidophilus tykmælk
1 tsk.
vanillesukker

Alle ingredienserne blandes godt sammen – evt. med røremaskine eller håndmixer – brug dejkrogene. Det skal blive en skummende masse.
Hældes i en lille bradepande eller en springform foret med bagepapir.
Bages 1 time ved 175 grader (ofte længere tid, indtil kagen slipper i kanten)


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?