- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1528
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 4, 2009
- 1 dl
- Rosin uden kerner
- 1 dl
- Honning, Akacie
- 2 stk
- Æg
- 200 g
- Rørsukker
- 2 stk
- Æggehvide
- 1 tsk.
- Natron
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 350 g
- Gulerødder, fint eller groft revne
- 2 tsk.
- bagepulver
- 275 g
- Hvedemel
- 3 tsk.
- Kanel
- 1 dl
- A38, Acidophilus tykmælk
- 1 tsk.
- vanillesukker
Alle ingredienserne blandes godt sammen – evt. med røremaskine eller håndmixer – brug dejkrogene. Det skal blive en skummende masse.
Hældes i en lille bradepande eller en springform foret med bagepapir.
Bages 1 time ved 175 grader (ofte længere tid, indtil kagen slipper i kanten)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.